Een ontvangstbewijs bestellen dicht bij Koksijde

Wilt u een ontvangstbewijs bestellen bij een erkende drukker dichtbij Koksijde? Dan moet u bij Drukkerij Dewaele in Nieuwpoort zijn. Onze drukkerij heeft al ruim 45 jaar ervaring in rouw- en geboortedrukwerk. U kan hier echter ook voor andere zaken terecht. Wij werken steeds met milieuvriendelijke papieren die een kwaliteitslabel dragen, want Drukkerij Dewaele en het milieu gaan hand in hand.
 

Ontvangstbewijs bestellen bij een erkende drukker in de buurt van Koksijde

Bepaalde documenten kunt u alleen verkrijgen bij een drukker die door de FOD Financiën erkend is. Drukkerij Dewaele is erkend als drukker van ontvangstbewijzen voor vrije beroepen. Denk hierbij maar aan een psycholoog, een osteopaat, een orthopedagoog etc. Bent u een psycholoog of orthopedagoog? Dan kan u uw ontvangstbewijs bij ons bestellen, want wij zijn een erkende drukker in de omgeving van Koksijde.
 

Gebruik van een ontvangstbewijs

Wanneer u een vrij beroep uitoefent en uw cliënt uw honorarium in cash betaalt, moet u hem daarvoor een ontvangstbewijs geven. Dit bewijs moet uit een officieel ontvangstbewijsboekje komen. Dit ontvangstbewijs kan u dus bij onze erkende drukkerij niet ver van Koksijde bestellen. Het is, met oog op controles van de overheid, enorm belangrijk dat u zo’n ontvangstbewijs bij een erkende drukker bestelt.
 

Erkende drukkerij

Wij zijn ook erkend als drukkerij voor btw-bonnetjes voor restaurants en carwashes. Ook die zaken kan u naast een ontvangstbewijs bij onze drukkerij dicht bij Koksijde bestellen. Daarnaast kan u bij ons ook ander handelsdrukwerk laten uitvoeren. Zo drukken wij onder andere doorschrijfpapier voor u, in boekvorm of losse sets. Dit kan al dan niet met scheur- en/of klassementsperforatie. U kan ook kiezen of u het laat nummeren of niet. Ook voor familiedrukwerk zoals geboortekaartjes en rouwbrieven of het drukwerk van flyers staan wij voor u klaar.
 

Contacteer onze erkende drukkerij

Bent u op zoek naar een erkende drukker in de buurt van Koksijde waar u uw ontvangstbewijs kan bestellen? Kom dan zeker bij ons langs in Nieuwpoort. Wij zijn een erkende drukker in de omgeving van Koksijde waar u een ontvangstbewijs kan bestellen. Voor meer vragen mag u ook altijd bellen naar het nummer 058233874 of een e-mail sturen naar info@drukkerijdewaele.be.

Contacteer ons