Rouwdrukwerk

Rouwdrukwerk is een verzamelnaam voor alle gedrukte materialen die bij een overlijden komen kijken. Denk maar aan rouwbrieven met het overlijdensbericht en bidprentjes, maar ook bedankkaarten, het condoleanceboek en de rouwadvertentie vallen onder deze term.
 

Hulp bij het opstellen van rouwdrukwerk

Vroeg of laat worden we allen geconfronteerd met het heengaan. Dagelijks zijn er mensen die de strijd tegen een gemene ziekte verliezen, of op oudere leeftijd rustig heengaan aan een natuurlijke dood. Maar er zijn ook mensen die soms geheel onverwacht het leven laten, bijvoorbeeld tijdens een verkeersongeval. Maar één ding is zeker: uw geliefde sterft altijd te vroeg. Een volwaardig afscheid van uw geliefde is belangrijk bij het verwerken van een verlies. Bij een overlijden komt veel kijken. Bij Drukkerij Dewaele in Nieuwpoort leveren wij daarom de gepaste service om uw rouwdrukwerk snel en kwalitatief te drukken.
 

Gepersonaliseerd rouwdrukwerk

Wij personaliseren het rouwdrukwerk voor uw overledene volledig naar uw wens. U kiest zelf het motief van de rouwbrief en welke foto, teksten of gedichten er op de bidprentjes komen. Ter inspiratie kunt u al enkele voorbeeldteksten lezen op onze website. Als u graag een foto op de bidprentjes heeft, moet u er wel voor zorgen dat deze een hoge resolutie heeft. Zo kunnen wij u een goede kwaliteit garanderen.
 

Vraag hulp bij het opstellen van rouwdrukwerk

Heeft u te maken met een sterfgeval en bent u op zoek naar ondersteuning voor het opstellen van het rouwdrukwerk? Drukkerij Dewaele in Nieuwpoort is hier met zijn 45 jaar ervaring gespecialiseerd in. U bent dus zeker welkom in onze drukkerij om een kijkje te nemen naar onze producten. Wij nemen graag de tijd om samen met u te overlopen wat er allemaal op het rouwdrukwerk moet komen. Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 058233874.

Contacteer ons