✔ Voorbeeldteksten beschikbaar

✔ Erkende drukkerij

✔ Digitaliseren mogelijk

Ontvangstbewijs voor orthopedagoog bij onze drukkerij

Heeft u nog een ontvangstbewijs nodig om uw job als orthopedagoog uit te oefenen en bent u nog op zoek naar een drukkerij waar u dit kan bestellen? Dan zit u goed bij Drukkerij Dewaele uit Nieuwpoort. Wij zijn als drukkerij erkend door de FOD Financiën, dus u kan als orthopedagoog hier uw ontvangstbewijs bestellen.

Bestel uw ontvangstbewijs als orthopedagoog bij onze drukkerij

Als orthopedagoog of uitoefenaar van een ander vrij beroep moet u uw client een ontvangstbewijs meegeven als hij cash betaalt; en deze kunt u bij onze drukkerij bestellen. Kan uw praktijk wel een zetje in de rug gebruiken en maakt u graag wat extra reclame? Dan kan u bij ons ook flyers en affiches laten maken. Flyers en affiches zorgen ervoor dat meer mensen in contact komen met uw zaak, en dit levert u misschien extra cliënteel op.

Bestel uw ontvangstbewijs bij ons

Bent u als orthopedagoog op zoek naar een erkende drukkerij waar u uw ontvangstbewijs kan bestellen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Drukkerij Dewaele uit Nieuwpoort doet dit voor u. Wij zijn hiernaast ook gespecialiseerd in rouw- of familiedrukwerk. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen er dan voor dat u uw papieren zo snel mogelijk in handen hebt. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met het nummer 058233874.