✔ Voorbeeldteksten beschikbaar

✔ Erkende drukkerij

✔ Digitaliseren mogelijk

Speciaal geboortekaartje ontwerpen nabij Koksijde

Voor een speciaal geboortekaartje kan u, als u in de buurt van Koksijde woont, bij Drukkerij Dewaele uit Nieuwpoort terecht. Wij zijn al 45 jaar gespecialiseerd in rouw- en geboortedrukwerk en staan steeds klaar om u de beste service te geven. Wij doen enorm ons best om ons steentje bij te dragen aan het milieu. Daarom gebruiken wij enkel materialen die voldoen aan kwaliteitslabels.

 

Bent u op zoek naar meer informatie?

Contacteer ons

Laat een speciaal en uniek geboortekaartje creëren in de omgeving van Koksijde

Als u in de buurt van Koksijde woont, kunt u bij ons een speciaal en uniek geboortekaartje laten maken. De komst van een baby is altijd een heuglijke gebeurtenis die u met al uw familie, vrienden en kennissen wilt delen. Met een speciaal geboortekaartje van onze drukkerij in de buurt van Koksijde kondigt u op een originele manier de komst van uw kleintje aan.

De aanlevering van uw geboortekaartje

U heeft besloten dat u onze drukkerij in de omgeving van Koksijde wilt inschakelen voor het ontwerpen van een speciaal en vertederend geboortekaartje voor uw baby. Maar hoe gaan wij te werk? De voorbereiding van uw drukwerk gebeurt digitaal. Plaatst u graag een foto op het geboortekaartje? Zorg er dan voor dat deze in CMYK staat. Creëert u uw eigen kaartje met een opmaakprogramma? Maak dan een pdf-bestand van hoge resolutie. Zo kunnen wij u een uitstekende kwaliteit garanderen.

Schakel ons in voor het ontwerp van uw geboortekaartje

Woont u in de buurt van Koksijde en bent u van plan om een speciaal geboortekaartje te ontwerpen voor uw kleine wondertje? Dan moet u bij ons zijn. U bent altijd welkom in onze drukkerij in Nieuwpoort nabij Koksijde om enkele voorbeelden van een uniek geboortekaartje te bekijken. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in of bel naar het nummer 058233874.